Zoeken

Zoeken op Zoekmach1ne.nl Zoeken op het web

Index > Samenleving > Onderwijs

 Basisonderwijs ( 29 )
 Middelbaar onderwijs ( 96 )
 Rijscholen ( 9 )
 Studenten ( 14 )
Links:
[ Pagina 1 2 3 ] volgende
De Informatie Beheer Groep is er om de wetten en regelingen voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen uit te voeren, zoals de studiefinanciering.
http://www.ib-groep.nl/
Een portal voor aan verschillende soorten onderwijs gerelateerde zaken voor kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten.
http://www.kennisnet.nl
Verzameling van ezelsbruggetjes voor schoolvakken en veel voorkomende situaties.
http://www.ezelsbrug.nl/
U heeft een buitenlands diploma en wilt weten wat deze in Nederland waard is. De Internationale Diplomawaardering helpt u verder.
http://www.idw.nl
Beschrijvingen van opleidingen en instellingen op MBO, HBO en WO niveau, geschikt voor de studiekeuze van middelbare scholieren.
http://www.schoolweb.nl
Hogeschool van Amsterdam, voor opleidingen op Hoger Beroeps Onderwijs (HBO).
http://www.hva.nl
Bedrijf onder leiding van Jan Hofman, voor onderwijs- en schoolverbetering. Hofmanonderwijs staat garant voor expertise binnen basis-, voortgezet-, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs.
http://www.hofmanonderwijs.nl
De Week van de Alfabetisering 2008 vindt plaats van maandag 8 september tot en met zaterdag 13 september. Ook dit jaar staat alles weer een week lang in het teken van taal, lezen en schrijven.
http://www.weekvandealfabetisering.nl
Deze site is hoofdzakelijk bestemd voor mensen die zich beroepsmatig bezighouden met voortijdig schoolverlaten. Afkomstig van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
http://www.voortijdigschoolverlaten.nl
Privé vioolles in Amsterdam voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen. Viooldocent Evert Sillem ontwikkelde zijn eigen methode waarbij alle basistechnieken vanaf de eerste les worden geďntroduceerd.
http://vioolschoolsillem.nl
[ Pagina 1 2 3 ] volgende